Hallo allemaal
Nog iedereen de beste wensen en een gelukkig nieuwjaar.
Ik heb de overstap gemaakt naar OK Senior vanuit de x30 waar ik met plezier in heb gereden.
Voor het nieuwe jaar hebben we nog 3x getraind met de OK motoren en dat ging heel goed.
Zo heb ik moeten leren dat de carburateur anders is met afstellen dan voorheen en andere banden spanning. Dus al met al hoop dingen wat anders is. Bijvoorbeeld de x30 kon ik starten met een knopje en had een koppeling. De OK motor moet aangeduwd worden omdat deze direct aangedreven is. Dus zal ik ook moeten leren om hem aan te duwen.
We hebben ook nog een keer team training met mijn teambaas en mijn andere teamgenoten waar ik ook heel veel van geleerd heb. We trainen de laatste tijd ook veel in Kerpen (Duitsland) omdat dat een moeilijke baan is en een hele leuke baan. We gaan aankomend jaar de Adac rijden en de DKM . Dit zijn twee kampioen schappen. Ook zullen wij naar Lonato gaan in Italy voor een wedstrijd.
Daarnaast hebben wij ook onze vrachtwagen voorzien van een nieuw kleurtje. Nu alleen nog de belettering en reclame van onze sponsors erop. Nou dit was het even. Ik hou jullie op de hoogte.
Gr Senna

17 januari 2019 - Senna

Het jaar zit er weer op.
Het was een mooi jaar waar ik veel in geleerd heb. De laatste race in Genk heb ik evengoed een beker binnen gehaald voor de best lady. We hebben ook veel getraind het afgelopen jaar wat zeer leerzaam was . Kilometers maken is ook het belangrijkste wat er is heb ik gemerkt. Ik wil ook iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt waaronder mijn sponsors en mijn ouders.
Zo kom ik ook steeds verder in de sport wat ook mijn bedoeling is.
Groetjes Senna

23 november 2017 - Senna

Eindelijk is het zover ik kan niet wachten. Spa francochamps gaan we weer rijden. Heb er echt zin in. Dit is bijna de laatste race van de GK 4. Gr. Senna.

18 oktober 2017 - Senna

Hey Senna, prachtige site en mooie ambities.
Succes met jouw carrière en ik kom zeker eens bij je kijken.

8 augustus 2017 - Richard Gilhuys

Lekker getraind op Spa. In het begin de motor getest. Daarna aan de tijden gewerkt en de bochten. Was een keer volle dag. Gr Senna.

4 augustus 2017 - Senna

Morgen lekker op Spa trainen.

2 augustus 2017 - Rene